Five Star Experience | +381 60 65 65 543; +381 64 147 88 24

office@fse.rs

Five Star Experience usluge

Obuka konobara

Činjenica je da kvalifikovane radne snage ima sve manje i da je malo raspoloživih kandidata koji znaju svoj posao. Mnogi ugostitelji su došli u fazu da spuštaju kriterijume i zapošljavaju kandidate sa mnogo lošijim znanjem od poželjnog.

Priprema restorana za otvaranje (PRE-OPENING TRENING)

Pre nego što otvorite vrata za vaše prve goste obezbedite im takav tretman da požele da se vrate. Lojalni gosti čine stabilno poslovanje, a takve goste treba zadržati kvalitetom rada. Mi smo tu da Vam pomognemo da obučimo vaše konobare.

Izrada / unapređenje vinske karte i trening osoblja za prodaju vina

Želite li da poboljšate prodaju vina? To je moguće samo ako su Vaši konobari dobri prodavci koji sa znanjem i samopouzdanjem istupaju pred goste i nude im vina u skladu sa njihovim željama ili na osnovu odabranog jela. Mi smo tu da ih naučimo kako se to radi.

Izrada pravilnika za rad (SOP)

Izbegnite dobro poznate rečenice „Nisam znao…“ ili „Mislio sam…” uvođenjem standardnih operativnih procedura. To su uputstva za rad konobara pomoću kojih će svaki konobar biti upućen u to kako njegov posao treba da izgleda.

Provera kvaliteta angažovanjem tajnog gosta

Ako Vam je gost došao u restoran to nije uvek Vaša zasluga. Mogao je doći slučajno. Ako se gost vrati, to već možete prepisati svojim sposobnostim. Pitate se da li su Vaši gosti zadovoljni uslugom koju pružate? Kako Vaši zaposleni postupaju sa gostima? Kako se ponašaju u…