OPIS KNJIGE UPARIVANJE HRANE I VINA
Knjiga Uparivanje hrane i vina namenjena je ugostiteljima, ljubiteljima vina, enolozima i gastronomima. Ona će vam pružiti osnovna znanja u vezi sa vinarstvom i vinogradarstvom Starog i Novog sveta, upoznati vas sa svetski poznatim vinskim regijama i vinima, sortama vinove loze, faktorima od kojih zavisi kvalitet, senzornim ocenjivanjem i stilovima vina. Drugi deo knjige je posvećen principima i osnovnim smernicama pri uparivanju hrane i vina. Knjiga ima 320 strana, tvrdi povez, a štampana je u koloru.
Cena knjige: 2450 RSD
OPIS KNJIGE SERVIS HRANE I PIĆA
Knjiga Servis hrane i pića je namenjena svima koji su uključeni u F&B sektor. Prodata je u preko 2500 primeraka. Sadrži pravila u vezi sa izgledom i ponašanjem uslužnog osoblja, detaljno je objašnjen proces usluživanja sa primerima konverzacije sa gostima (rezervacija, doček i smeštaj gostiju, primanje porudžbine, usluživanje, apserviranje, naplaćivanje usluga, ispraćaj gostiju). U njoj su objašnjeni načini i sistemi usluživanja, pravila i specifičnosti usluživanja, usluživanje vina, uparivanje hrane i vina, poznavanje i usluživanje piva, uparivanje piva i hrane, usluživanje cigara, atraktivna prezentaciji hrane, usluživanju iz perspektive menadžera i dr.
Cena knjige: 2300 RSD